|

با حضور فرماندار،امام جمعه و مدير آموزش و پرورش شهرستان سربيشه و همچنين جمعي از مربيان،اولياء و دانش آموزان مدارس حضرت زينب(س)زهزه براتيان و فاطمه زهرا(س)،جشن تكليف دانش آموزان مكلف اين مدارس با شكوه خاصي برگزار گرديد.

در ابتدا،دانش آموزان مراسم تشهد خواني،عبور از زير كلام الله مجيد،دكلمه و سرود نماز را اجرا نموده و سپس گروهي از آنان،اصول و فروع دين را به شكل نمادين انجام دادند.
در ادامه مدير آموزش و پرورش شهرستان سربيشه ،ضمن تشكر از حضور مسئولين در اين مراسم و حمايتهاي مادي و معنوي آنان از اجراي برنامه هاي فرهنگي و تربيتي،به گرايش نوجوانان و جوانان به مباحث معنوي،فرهنگي و تربيتي با توجه به رويكرد فرهنگي دولت دهم اشاره كرد و برگزاري جشن هاي تكليف براي دانش آموزان را يكي از زمينه هاي ورود آنان به وادي معنويت اعلام نمود0
.jpg)
امام جمعه شهرستان سربيشه نيز در اين مراسم گفت؛خداوند تمام مخلوقات را دوست دارد اما انسان را به واسطه اختيار و آزادي كه به وي اعطا نموده،اشرف مخلوقات ناميده است و در اين ميان دانش آموزان با فطرت و سرشت پاك خود در هنگام عبادت پروردگار،اجر و مقام والائي پيدا مي كنند كه با استجابت دعاهاي آنان همراه مي گردد.
حجت الاسلام محسن محمدي افزود : هم زماني برپائي جشن تكليف با اقامه نماز،نشان از اهميت بسيار فراوان اين فريضه الهي و ستون دين بودن آن است و آغاز گفت و گوي بنده با خداي خويش،جلوه اي از عبوديت و يگانه پرستي او را به نمايش مي گذارد.به گفته وي،جايگاه و مقام يك فرد قبل و بعد از مكلف شدن بسيار متفاوت مي باشد چرا كه انسان بعد از ورود به يكي از حساس ترين مقاطع زندگي خويش(مكلف شدن)بايد خود را در همه زمينه ها به سلاح دينداري و بندگي خداوند متعال مجهز نمايد.

در ادامه فرماندار شهرستان سربيشه، ضمن تبريك ورود اين نوگلان باغ معنويت به سن تكليف،از آنان خواست با عشق و علاقه اين معنويت را در روح و جان خويش ماندگار و تقويت نمايند.
سيد عليرضا حسيني: نقش مسئولين ، مربيان و اولياء دانش آموزان را درجهت دهي صحيح و مدبرانه دانش آموزان از طريق ايجاد انگيزه هاي معنوي براي تربيت اسلامي آنان بسيار خطير و حساس دانست و بر ضرورت مقيد بودن والدين و مربيان به اجراي احكام اسلامي از جمله اقامه نماز براي ايجاد الگوي مناسب و ايجاد فضاي جذاب براي فرزندان و دانش آموزان در محيط خانه و مدرسه و همچنين قابل درك كردن مفاهيم ديني براي كودكان تأكيد كرد0
در پايان اين مراسم معنوي، هدايائي به رسم يادبود به دانش آموزان مكلف اعطاء شد.
|